tirsdag den 6. august 2013

Opfølgning på en tur til Aarhus

I weekenden var AITMOOS-redaktionen taget en tur til Aarhus for at se, hvad der rører sig i byen. Have føling med masserne, du ve'. Blandt andet bød udflugten på en cykeltur ind til Aarhus på en lille damecykel. Elcyklen var desværre optaget. Du kender turen; ned ad Nordre Strandvej og hen til Risskov. Ahhh, duften.

- Ahh, ja, det dufter af Risskov! Surt, sødt og stærkt. Og lidt af tis. Nostalgi!
Denne cykeltur bringer, som bekendt, én forbi Den Permanente. Redaktionen var spændt på fremmødet på det legendariske badested, især efter AITMOOS' krigserklæring mod DMI, der kom efter længere tids frustration over DMI's særdeles ringe performance, hvilket bloggens læsere dog er blevet forskånet for. Og, ja, boykotten havde båret frugt. Der var således ikke en eneste badende på en lørdag formiddag kl. 12.30. Kun nogle få kajakroere, nærmest en hån mod DMI. AITMOOS-redaktionen var godt tilfreds.

- Boykotten af DMI forløber tilfredsstillende.
- Ja, thumbs up, Paulie, thumbs up!
  
AITMOOS-redaktionen har desuden modtaget følgende tip: Den norske hjemmeside Yr.no (stærkt navn), skulle være langt mere pålidelig end slatne DMI. Hermed en opfordring til at bruge denne hjemmeside. Ses i helvede, DMI! Hvordan mon vejret bliver der?


Turen bød på den obligatoriske tur til Badstue Rock, hvor der selvfølgelig blev kigget max på brugte cd'er. Derefter en tur i Den Gamle By, hvor Tommy Kenter blev spottet i en helt enorm kridhvid skjorte. Endnu en succes.

- Åhh, ja, her er pragtfuldt i Den Gamle By!
Så alt i alt en succesfuld tur til '8000'. Nu har bloggen helt sikkert samlet inspiration til de næste mange kommende blogindlæg. Den her går ud til DMI:


6 kommentarer:

  1. Var redaktionen også i byen? (Udover altså sammen med Tommy Kenter i den gamle by)... Jeg har hørt rygter om at The Australian Bar har gode damer - men spørgsmålet er, om det er sandt?
    -W

    SvarSlet
  2. Kære Whittaker.
    Tak for dit brev. Som jeg forstår din henvendelse, spørger du mig, om AITMOOS-redaktionen var i byen i Aarhus, og om det eventuelt foregik på A-Bar. Dertil kommer, om A-Bar har "gode damer".
    Svaret er desværre nej. Dog planlægger AITMOOS en herretur til Aarhus, hvor IYGTAF også deltager, hvor turen går til A-Bar, La Belle, G-Bar osv. Altså en "På druk i Aarhus"-special. Udvalgte læsere vil sandsynligvis også deltage.

    Hvornår dette finder sted, vides pt. ikke. Det kommer an på så meget. Men det kommer til at ske. Åh, ja. Det kommer til at ske.

    SvarSlet
  3. Rettelse: "Svaret er desværre nej" vedrører selvfølgelig ikke, hvorvidt der er gode damer på A-Bar - det må foreløbig stå til troende - men at redaktionen ikke var i byen.

    SvarSlet
  4. Ser frem til en cross-mediel Gonzo-artikelserie under navnet "AITMOOS og IYGTAF i byen". Et sprængfarligt samarbejde mellem Århus' to fremmeste blogs.
    Som Ekstra Bladet og EPN.dk's sublime samarbejde. Det bedste fra begge verdener. Thomas Helmig møder Razak Pimpong.
    Venter spændt!!

    SvarSlet
  5. Den bytur kommer ikke til at ske uden deltagelse af W.

    SvarSlet