søndag den 29. november 2009

Manden de kaldte Hest

Okay, okay... GF har lige slået Brøndby og man skal ikke sparke på en mand - eller skal vi sige hest - der ligger ned. Men vi kan ikke komme uden om at den lille, trøstesløse kronjyske by, Randers, har et fodboldhold der i høj grad ligner en nedrykker. Således er Randers altså det ringeste hold i Superligaen nogensinde efter 17 runder uden sejr.

Ikke fordi at AITMOOS skal melde sig ind i flokken af haters der hater på Randers, men altså... Jeg må indrømme at jeg kommer til at savne deres maskot. Det er ikke fordi AGF skal komme for godt i gang (jeg kigger i din retning, Aros), men Randers' maskot er noget nær det mest bizarre jeg længe har set. En babyblå hest der mest af alt ligner en vred kamel - eller er det lykkedragen Falkor fra Never Ending Story?

Hyp hyp nu, de blå hester

Jo, Randers kan nok godt forberede sig på at blive en nedrykkerby. Og diverse stadions i 1. division kan forberede sig på at tage imod Randers' trofaste fans, De blå heste. Snart vil 1. division give genlyd af "Alé, vi er hestene". Jo, vi kommer da til at savne Randers. Ikke?


4 kommentarer:

  1. Synes snart at AITMOOS og IYGTAF ligner meget hinanden, men det er godt -- måske vi skulle overveje en fusion? Jeg tænker FC et-eller-andet, samt en lilla eller pink baggrund? Apropos, måske Randers FC burde gå tilbage til det gamle navn Randers Freja og deres logo af en trekløver, det er jo sådan lidt eksotisk og irsk. Jeg mener, denne der hest ligner jo et æsel, som er tæt på at sparke.

    SvarSlet
  2. Troede Århus Fremad havde dårlige erfaringer med fusioner? Dog er der jo fænomenet "Whittaker" der spøger og har været ghost writer på begge blogs. Men er det i orden? For mange kasketter...? For mange kokke...?

    Tror ikke det er nok for Randers at gå tilbage til det gamle logo med en trekløver. Det burde snarere være en firkløver, de kunne vist godt have brug for noget held. Øhø, øhø, øhø, øhø.

    *host*

    SvarSlet
  3. En fusion ville være en god ide.

    Der er plads til både AGF og Århus Fremad et sted. En blog om gamle dage og den gamle by.

    Hvad venter vi på?

    Sammen er vi stærkere.

    SvarSlet
  4. Desværre, Whittaker. Der er tale om to radikalt forskellige ideologier for hhv. Øst- og Vestbloggen.

    Champagne vs. Blå Cola
    Århus Fremad vs. AGF
    Britpop vs. Dad-music
    Isabella Miehe-Renard vs. René Toft Simonsen
    ...etc.

    SvarSlet