fredag den 19. marts 2010

Er der rabat på Blå Cola?

Succesen fortsætter for AITMOOS. Ikke blot har Stiften ladet sig inspirere af bloggen. Nu har det også bredet sig til Århus' tv-flagskib, DR Provins' fineste: Rabatten! Dette forbrugervenlige program som sætter ethvert etisk aspekt til side i jagten for at spare nogle håndører. Det er noget vi ka' li' i Århus.

"Hvad fortæller du mig?? Kan jeg spare tre kroner ved at købe æg fra burhøns? Tak, Rabatten!"

I sidste program havde programmet, som engang hed Rene Ord For Pengene med en maniodepressiv ålborgenser ved navn Henrik Daaaaahl som vært, en test. Ikke nok med det, der var tale om en blindtest. Hvad smager bedst: En Blå Royal Eksport eller en eller anden tysk øl som hedder Hansa. Eller, som værten kalder det, den "klassiske blå cola" mod den tyske øl. Jamen, hov? Der er vist en der har læst med på bloggens blå cola-tema, der!

"Hvad fortæller du mig?? Er blå cola billigere i Tyskland? Afsted mod grænsen!"

Vi kan lige så godt afsløre at det bliver en overvældende 5-1 sejr til den blå cola. Og seks mennesker kan som bekendt ikke tage fejl. Du kan se indslaget her.

3 kommentarer:

  1. Bloggen her burde få en Pulitzer-pris for at have bragt national fokus på den blå cola.

    Ellers vil jeg også gerne nominere artiklen om kiosken i busgaden til en pris... Herlig læsning.

    Skal vi ikke snart drikke en blå cola hva?

    SvarSlet
  2. Whittaker - det skal vi da helt bestemt. Troede blot du havde travlt med at blive det nye århusianske pophåb. Det nye Cut'n'Move. Det nye Nice Device. (Hvor er Maya Albana i dag? Hun satte mangen en århusiansk drengebuks i brand, jeg siger dig).

    SvarSlet
  3. Der er da aldrig for travlt til at drikke blå colaer med Gl Egå! Måske i weekenden? Så kan vi også høre noget Nice Device.

    SvarSlet