mandag den 1. marts 2010

Der kommer altid en pige og en letbanevogn til

Det har efterhånden stået klart længe at Århus skal have en såkaldt letbane. Efter en årelang debat blev det endegyldigt vedtaget i januar 2009. En letbane er en slags moderne sporvogn, noget som Århus havde fra 1884 indtil 1971 (deraf navnet Århus Sporveje). Byrådet besluttede dog at nedlægge sporvognene for at gøre Søndergade til en gågade, det vi i dag kender som Strøget. (En beslutning hvis tragiske konsekvenser kunne ses i et indlæg fra tidligere i dag som AITMOOS har valgt at slette da der var fare for at det kunne misforstås hvis man ikke lige var på bølgelængde med den berygtede århusianske selvironi).

Letbanen kommer efter planen ikke op at køre før i 2015, men AITMOOS begynder allerede at varme op, det er aldrig for tidligt. I nedenstående klip kan du således se hvordan det så ud da der var sporvogne i Århus. (Slå lyden til og skru højt op).



Kender vi vores læsere ret sidder du nu og tænker "Men hvad hedder sangen og kunstneren, sangen er bare så god" og dertil kan vi kun svare "Musikken er Mezzoforte fra 'Catching up with Mezzoforte'. Nummeret hedder 'Sugar and sweets'". Den burde efter bloggens mening spilles uafbrudt i de nye letbanevogne.



1 kommentar:

  1. Hold kææææft mand!!

    Det' musik!

    Ar-huuurh!! Hvor kan man få et Århus-sæt og må man tage det med i sporvognen???


    ....baaa-bib-biib-baba-ba-biwwwww-biwwww!!

    SvarSlet