torsdag den 29. april 2010

Guide til Århus: Vandtårnet

Skulle du efter at have læst indlægget om Stjernepladsen være taget forbi og ganske enkelt ikke vide hvor du skal tage hen, svimmel af alle de valgmuligheder stjerneformationen indeholder? Hvad så med at heade opad og tage et smut op forbi Vandtårnet.


"Vandtårnet på Randersvej med det karakteristiske, kegleformede kobbertag blev opført i 1907-08. Det er tegnet af arkitekt Charles Wissing og er 38 meter højt". Ja, det er godt, wikipedia. Vi var faktisk en del der lod os narre af navnet "Vandtårnet" og troede at tårnet var fyldt op til randen med vand. Dette kunne denne skribent og flere af bloggens læsere dog ved selvsyn konstatere ikke var tilfældet da man kunne få vejledning i den fri ungdomsuddannelse inde i vandtårnet.

- Hvad kan vi friste dig med? Et højskoleophold med alt betalt? Muligheden for at lave improviserende danseteater? Eller var det måske noget at spille bas på Cuba?
- Æhh... jeg kunne bare godt tænke mig at lave noget med musik og dyr...

Fallosagtigt står det ved siden af det såkaldte Århus Akademi, som efter sigende aldrig har udklækket en eneste akademiker. Akademiet har endda købt vandtårnet. Og det bliver fejret med manér. Tjek klippet nedenfor ud. Det er psykedelisk, det er uhyggeligt. Er det mon Jean Michel Jarres nyeste event?


1 kommentar:

  1. Argh!! *trykker stop efter 20 sekunder*

    Vandtårnet. At få vejledning der, var som at være i mors mavse igen.

    SvarSlet