torsdag den 28. oktober 2010

TV-anmeldelse

Forleden kunne man se det ellers tåbelige program "UPS! Det er live" være på besøg i Århus. Ikke nok med det, programmet blev optaget på Under Masken (hold øje med bloggen for at læse et snarligt indlæg om dette sted). Ud over at man kunne høre Ham den Lange rappe om f*sse, kunne man se Anne Gadegaard fortælle om sin nye r&b-karriere og hvordan hun bliver stylet af Susan K.


"GAB", siges der bare. Det er ikke det sande Århus som bloggen repræsenter'. Det eneste gode var at høre Anne G nikke med hovedet mens hun klikkede med en blanding af siden af munden og ganen så det siger den så velkendte Århuspige-lyd, "gi". Accenten var dog også god.

"Gi"

Og apropos Ham den Lange, så gik undertegnede i 10. klasse med ham. Dengang var han også lang, men havde ikke fået sin kunstnernavn endnu. Vi kaldte for "Storbjørn", "T-B" eller "T-Bone"...

1 kommentar:

  1. T-bone! Der er så mange følelser i det her indlæg, at det virker naturligt at bryde ud i primalskrig, efter man har læst det. Anne gadegaards make over gør intet for mig; der er ligesom noget mærkeligt over den forandring. Som når Føtex sælger 'frækt' undertøj til 10-årige piger.

    SvarSlet