fredag den 27. maj 2011

Afstand

Som du ved, kære læser, er AITMOOS' hovedkvarter placeret i Dronningens København, nærmere bestemt på Nørrebro. Jovist, der er også et Nørrebro i Aarhus, meeeeen... det er alligevel ikke helt det samme.

Nørrebrogade, Kbh.

Nørrebrogade, Aarhus

Anyways, du kender følelsen af at gå rundt i København og tænke "hvor langt er jeg mon egentlig fra Aarhus?" Du går altså rundt der i dit lokale kvarter og tænker. Går ned forbi Guldbergs plads. Eller GuldTuborgs plads. Eller Guldbajers plads. Nede ved boldburet, der hvor drankerne hænger ud med deres gule hunde, som kan efterlade hundelorte som du - rent hypotetisk - kan risikere at træde i, i dine hvide Vans. I boldburet er der blevet spillet fodboldkampe som har været næsten lige så drabelige som dem på Aarhus Stadion. Så får du øje på hvad man vel bedst kan kalde en "skiltepark". Det vrimler ganske enkelt med skilte. Hvad mon der står på dem?



Aha. Skilte med bynavne på. Eksotiske, endda. Mogadishu, Jerusalem, Paris... Endda Malmö er med. Men hov? Hvad skuer dit øje?



What?!



Ja, Aarhus! 304 km! Jamen selvfølgelig er Aarhus da med over de vigtigste byer. Det er da klart. Ikke nok med det, nu ved du altid hvor langt der er fra Nørrebro i København til Aarhus.

304 km. fra Aarhus til København. 304 kilometer til Aarhus Stadion, Rådhuset og Spanien. Altså badeanstalten "Spanien", ikke landet. 304 gode kilometer. Det er alligevel langt. Rygtet siger i øvrigt at det var et besøg til netop "Spanien" der gav inspiration til denne sang:



304 kilometer, Danny K. 304 kilometer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar