søndag den 28. februar 2010

C.C. Kiosken

Busgaden. Hvor mange gange har man ikke stået der og ventet på bussen. Betragtet alle de andre mennesker der venter på bussen. Fået nederen på over at se bussen komme, helt fyldt op: "Neej, nu skal jeg stå op hele vejen hjem".

Der er dog én ting der kan forsøde ventetiden i den mærkværdige overdækkede gade. City Center Kiosken, bedre kendt som C.C. Kiosken. Hvor mange gange har man ikke stået der og talt sine småpenge for at se om der kunne blive til en pakke Lakrisal eller en pose Mågeklatter ud over den snoldede busbillet. Hvor ofte er man ikke blevet stresset af indehaverens høje tempo og hans kommandoer på cirkusdansk: "Ja, dig der, hvad skal du have min ven, hurtigt, kom nu, min ven".

Denne bus stopper lige ud for C.C. Kiosken.

Så lille en kiosk, men så stort et udvalg. For stort, vil nogen måske sige. Kombinationen af den energiske kioskmand og det faktum at din bus kan komme hvert øjeblik det skal være gør at du skal tænke hurtigt. Ellers bliver kioskmanden sur og du når ikke bussen, øv!

Åh ja, tag en tur i dobbelt-C næste gang du skal med bussen fra Busgaden. Så bliver du i sandhed en C.C. Rider.

1 kommentar:

  1. Kære blogger

    Tak for de pæne ord. Din beskivelser af kiosken og Garabet har ramt helt plet. Vi har grint meget af dine to indlæg. Det er også sådan vi har opfattet ham drive c.c. kiosken i 27 år. men på et tidspunkt må man jo sige stop, selvom det har været svært.

    mange hilsner fra Garabets familie.

    SvarSlet