mandag den 1. februar 2010

Kongen vender tilbage

Beep Beep'm Beep Beep, yeah!

Det er med stor glæde at AITMOOS kan konstatere at den intensive kampagne for at Martin Jørgensen skulle vende hjem til Århus har båret frugt. Således kan Stiften fortælle at Martins skifte blot er en formalitet fra at blive til virkelighed. På spillerens CV kan der nu, ud over Danmark, altså igen skrives AGF.

*klap klap klap klap klap*

AITMOOS vil derfor gerne benytte lejligheden til at sige tak. Tak til Martin Jørgensen for at vise klassen og vende hjem. Tak til Brian Steen Nielsen for at vise klassen og signe det tætteste man kommer på en levende legende i AGF. Tak for den uendelige historie. Og sidst, men ikke mindst: Tak for den overvældende interesse fra bloggens læsere.

Som Paul McCartneys bror, Mike McGear, sagde i 1967: Thank you very, very, very much!

3 kommentarer:

  1. Uden at der skal gå provins-stadionspeaker i den, så vil denne læse gerne råbe 'selv tak' til aitmoos; denne side opdateres jo i sådan en grad at selv more than i clåb ligner et trafikoffer i dyb koma.

    klap klap klap!

    Roger

    SvarSlet
  2. 10-4, good buddy.

    Thank you very much for playing this record, thank you very very very very very very very very very very very much!

    /Gl. Egå - på vej mod nye mål! To ting i livet!

    SvarSlet
  3. AITMOOS vinder prisen for bedst orienterede - og opdaterede blog - i sagaen om Martin Jørgensen. OG- en særlig bonuspris også for "bedste grafiske indslag" i form af klappeanimationen i dette indlæg.

    Det er en stor dag i dag!

    SvarSlet