onsdag den 24. februar 2010

Stadionminder

På hjemmesiden hvemvandt.dk kan man gå tilbage gennem Superligaens historie, helt til dens start, og se hvem der vandt den og den kamp det og det år. Hvis man nu ikke har bedre ting at give sig til.

På siden har jeg fundet den første AGF-kamp jeg var inde og se, den 13. oktober 1991. Det var en kamp mod OB og den endte 1-1. OB kom foran i starten af 2. halvleg, men Søren "Røde" Andersen udlignede for AGF hvilket betød at undertegnede umiddelbart efter havde en drøm om at blive klippet karseklippet og få farvet håret rødt. En drøm der, ligesom mesterskabsdrømmene, desværre aldrig gik i opfyldelse.

Søren Andersen i færd med at lave en af sine utallige skudfinter

Interessant er det at både en ung Stig Tøfting og en endnu yngre Jesper Sørensen blev skiftet ind. Mest interessant er det dog at den senere EM-helt/new age-freak/nøgen på rulleskøjter Lars "Elsdyret" Elstrup scorede OB's mål.

"Fuck da om det er din første AGF-kamp. Jeg scorer når det passer mig!"

Se kampfakta fra den omtalte kamp her. Stærkt hold de hviii'e stillede med dengang. Nok stærkere end det skadesplagede hold de kan stille med i Parken mod FCK i slutningen af næste uge!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar