onsdag den 3. februar 2010

Opvarmning til Parken

Okay, måske har sagaen om Martin Jørgensen fyldt lige rigeligt på bloggen i den seneste tid. Og lad os nu se hvad han kan, det kan jo (desværre) ikke udelukkende gå op i nostalgi. Lad os dog lige varme op til kampen mod FCK i Parken om en måneds tid. Det er en søndag kl. 18.00. Du kan godt allerede ligge dig i kø udenfor Parken for at sikre dig billet til udebaneafsnittet. I så fald vil du kunne se denne skribent agere og gestikulere cirka på samme måde som i følgende klip:


HU HU Hooligan!

4 kommentarer:

  1. Hvem er ham mongolen i Newcastle-trøjen?

    SvarSlet
  2. Newcastle? Jeg tror bestemt der er tale om en Fremad-trøje der er blevet bleget i den skarpe italienske sol. Rygterne siger at vedkommende også forsøgte at smugle et horn med ind på stadion, men det blev altså opdaget.

    P.S. Det hedder Downs Syndrom. Tilstanden skyldes en af tre mulige kromosomfejl på kromosom nummer 21, der alle medfører at personer med Downs syndrom har 47 kromosomer, mod de almindelige 46 kromosomer.

    P.P.S. DOMMER, DU HAR LORT I LOMMERNE!
    (hvorfor blev det mon ikke tekstet?)

    SvarSlet
  3. Er det bare mig, eller kan man ane lidt had og frustration hos den ellers så sympatiske Martin Jørgensen over abekatten med de 47 kromosomer?

    På et tidspunkt kan man faktisk høre Peter begynde på 'Farumluder, Farumluder'-chanten, men opgiver da 'Drengen fra det nordlige af England med 47 kromosomer" atter råber op.

    Ligesom dig, så har jeg læst lidt op på Downs Syndrom. Disse mennesker bliver ikke ret gamle, så allerede nu bør man gisne om, hvordan den enorme landesorg tager sig ud når Morten og Peter lukker de små øjne for sidste gang. Der bliver tale om et sandt down syndrom, a-ha-ha... Ej, okay...

    Ses på IYGTAF, som snart vender tilbage!

    SvarSlet
  4. AITMOOS fralægger sig ethvert juridisk ansvar for indholdet af ytringer i debatten.

    P.S. Godt bandnavn, egentlig. Syndrom of a Down.

    SvarSlet