fredag den 4. juni 2010

Slagsang

Det skal ikke være nogen hemmelighed at alle her på AITMOOS' redaktion er ved at redde sig en gedigen omgang VM-feber. Måske man skulle tage ind på Store Torv og se Jon Dahl slå scoringsrekorden mod Holland? Men midt i al den virak må man ikke glemme touren. Du har måske hørt Nephews pinlige bud på en VM-sang. Den nye "Re-Sepp-ten", tsk. Det er bare så tydeligt at høre at den er forfattet af en Silkeborg-fan. Ikke nok med at man skulle trækkes med den irriterende Team Easy On Tour de France sang, nu skal det lort også forpeste ens VM. Øv!


Som hævn har det århusianske punkband The Pranksters lavet en hyldestsang til touren 2010: "Tre uger i juli". Læs selv her. Med på sangen er cykellegender som Bo Hamburger, Rolf Sørensen, Alex Petersen og ikke mindst Michael Sandstød, som jo engang var ved at dø i Århus under en etape af Post Danmark Rundt. Faktisk vil rygterne vide at Sandstød blev erklæret død på radiokanalen The Voice, hvilket sendte chokbølger gennem det århusianske cykelpublikum. Heldigvis var rygtet om hans død stærkt overdrevet, og han er derfor med på slagsangen. Se, dét er punk rock!

Kom nu, Sandstød! Stød til!

Se hvordan indspilningerne gik nedenfor. Det lyder ret punk.



Endelig får du den RIGTIGE VM-slagsang. Bamses "Vi er på vej til Afrika". Måske lavede Nephew den officielle, men Bamses vil altid være Århus' VM-slagsang. Here we come!

2 kommentarer:

  1. Den bamse-sang...... *speechless*

    SvarSlet
  2. Faktisk var det Roger der turnede mig on til den Bamse-sang, for mange måner siden. Ligesom han kan fortælle mere om de traumatiserende sekunder hvor Sandstød blev til Sand-død.

    SvarSlet