Ahh, ja... NU ved du hvem han er!
René startede sin flotte karriere som kok på øen St. Thomas i det Caribiske hav, og senere på øen Curucao i De Hollandske Antiller. Der lærte han at lave eksotisk mad. Han har ejet utallige restauranter og været vært for et hav af kokkeprogrammer i tv. Med andre ord: en århusiansk succeshistorie. Eller...?
De sidste 10 år har været op og ned for René. Først tog hele Århus' Kurt Thorsen angiveligt røven på ham ved en hushandel i Risskov. Dette skulle blot vise sig at være begyndelsen på en ejendomsrelateret nedtur. Flere af de utallige hoteller han ejede er efterhånden gået konkurs, og for det ikke skulle være nok har han også haft problemer med smiley-ordningen. Resultat: en sur smiley og en bøde på 10.000 pisk. Øv.
Ja, hvad skal det ikke ende med? Det bliver spændende at se hvad næste kapitel bliver i den interessante føljeton om René. Nedenfor kan du nyde ham på slap line når han gør det han nok skulle satse på fremover, nemlig at lave mad. Og accenten, René... dén kan ingen tage fra dig!
De sidste 10 år har været op og ned for René. Først tog hele Århus' Kurt Thorsen angiveligt røven på ham ved en hushandel i Risskov. Dette skulle blot vise sig at være begyndelsen på en ejendomsrelateret nedtur. Flere af de utallige hoteller han ejede er efterhånden gået konkurs, og for det ikke skulle være nok har han også haft problemer med smiley-ordningen. Resultat: en sur smiley og en bøde på 10.000 pisk. Øv.
Ja, hvad skal det ikke ende med? Det bliver spændende at se hvad næste kapitel bliver i den interessante føljeton om René. Nedenfor kan du nyde ham på slap line når han gør det han nok skulle satse på fremover, nemlig at lave mad. Og accenten, René... dén kan ingen tage fra dig!
Hovsa! Vi tager en ny.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar