onsdag den 16. juni 2010

Falde ned manden

For nogen tid siden kunne bloggen bringe dig den triste nyhed om at C.C. Kiosken lukker. En nyhed som sandsynligvis har efterladt dig i en dyb depression. "Hvor skal jeg nu gå hen og købe mine Lakrisal?", tænker du. Du gider ikke i 7-11, de er fandme snart overalt i Århus! Dit tøj kommer også bare til at lugte langt væk af de der babybites. Ew.


AITMOOS kommer her med svaret på dine problemer. Gå i Falde Ned Manden! Den ligger lige henne i J.M.Mørks Gade, ikke ret langt fra Busgaden. Gå ned mod Åboulevarden, så ligger den på venstre hånd. Men pas på du ikke overser den. Hvis man går og kigger op mod himlen mens man knipser med fingrene, kan man nemt komme til at gå forbi den hemmelige kiosk. Årsagen til det opsigtsvækkende navn skal nemlig findes i at kiosken ligger i en kælder som man altså falder ned i. Det er godt fundet på!

Dét der - dét er fantasi.

3 kommentarer:

  1. Det nederste billede ligner en amerikansk nummerplade. Igen godt fundet på...

    Roger

    SvarSlet
  2. Håber at ejeren har en bil hvor der på nummerpladen står "Falde Ned Manden". Eller bare "Fald Ned Mand" hvis det ikke kan være der. Men ak. Nok for godt til at være sandt...

    SvarSlet
  3. *Venter i spænding på næste indlæg*

    ...Som vist lige er noget for Whittaker, forstår jeg?

    *SPÆNDING*

    SvarSlet