mandag den 29. november 2010

Jul i Århus - Nisseløb

I tråd med tidligere populære AITMOOS-klassikere som "På druk i Århus", "Guide til Århus", samt ikke mindst "Festugeminder", kommer her den sidste installation i rækken af føljetoner: Jul i Århus. Her vil bloggen sætte fokus på fænomenet jul i verdens mindste storby.

Og lad os da bare kaste os ud i det med det samme. I går var der nemlig såkaldt "nisseløb" i den århusianske forstad, Lystrup. Også kaldet "gun city". Nisser og våben? Det kunne umiddelbart lyde som noget fra The Julekalender hvor Benny truer nisserne med et jagtgevær, men det er det desværre ikke.

"Aaaah!"

Ca. 180 nissefreaks var mødt op til nisseløbet. Her følger en billedserie med nogle af de bedste billeder fra stiften.dk






»Efter en løbetur i det her snevejr trænger man da til en gang varmt at drikke,« siger en rødkindet nissepige med lyse fletninger fra LIF løb og motion.

2 kommentarer:

  1. De billeder er så stærke! Man kan næsten mærke iltmanglen og kvælningen, hvilket man føler efter at have løbet. Især næstsidste billede burde vinde en fotopris. Krigsfoto, nærmest. Var selv tæt på at tage toget til Århus H, blot for at skifte til Grenåbanen, så ville jeg stå af ved Vestre Strandalle, løbe til Lystrup, men jeg turde simpelthen ikke. Du ved, efter at ham galningen skød på en løber i en skov + Gun City = Noia løb.

    *kigger lige lidt mere på billederne, får det dårligt igen*

    Tak!

    SvarSlet
  2. Nisseløb, Ceres-sølvtøj, taknemmelige kommentarer fra Roger... Standarden stiger og stiger på Aitmoos her i juletiden.

    Keep it up!

    W

    SvarSlet