mandag den 17. maj 2010

Farveller Erik

Egentlig havde AITMOOS besluttet ikke at dække nedrykningen længere. Det er for hårdt, det gør for ondt. Men alligevel. Da Trylle kom til var han absolut ikke populær her på redaktionen. Bevares, flinker fyr som man da godt kunne drikke et par gajoler med på Passage Vinstuen, men AITMOOS var mere til den bondske Ove P. Nuvel, Erik kom til og resten er historie. Da det begyndte at gå dårligt vendte drømmen om Erik op og ned på det hele. Skepsis blev til sympati. Som en sexdrøm hvor man aldrig kan se på personen på samme måde igen var AITMOOS' forhold til Erik ændret for evigt.



Men nu er det altså slut. Det bør kun være et spørgsmål om tid før Trylle er fortid i klubben. Alligevel lægger der sig en snært af melankoli og vemodighed over bloggen.



Århus græder, men det er tørre tårer. Vi ses, Erik. Her på AITMOOS vil vi stadigvæk godt drikke shots med dig. Din omgang, forstås.

4 kommentarer:

  1. Erik Rasmussen ville sikkert være hyggelig at drikke skiftevis blå og røde gajoler med. Men når han blev vissen ville han sætte 'The Boss' på jukeboksen, blive melankolsk og erkende at han i længere tid ikke havde følt sig som bossen. Tryllerik er sikkert bedre til at lade sig begejstre af pigefinalen i skolefodbold som kommentator på TV2 end at træne bundhold. Farvel min ven, du er stadig et godt menneske.

    SvarSlet
  2. Måske skulle man tage ham med et sted hen hvor der er verdens bedste jukebox, en gammel rocker der har skudt en mand og smagt på hans hjerne og minibordfodbold. Drikke hjernen ud (oouhhh!), gå hjem pattevissen med en støvet Unterberg-bil under armen Så er han klar igen!

    SvarSlet
  3. Spørgsmålet er om Tryllerik nogensinde ville evne at savne nok point, eller skruelåg, som er nødvendigt, hvis man ønsker sin egen Unterberg-bil? Ville han nogensinde have overblikket til at stjæle bilen? Jeg tvivler.

    SvarSlet
  4. http://static.bold.dk/billeder/art48033.jpg

    Pattevissen.

    SvarSlet