torsdag den 30. december 2010

Aarsrevy 2010

Ja, det var så det. 2010. Året der skulle have været "90-2010", året som skulle have kickstartet de nye 90ere. Festen fes dog uden inden den nåede at komme i gang. I stedet endte det med navneskift, nedrykning, nedrivning, busnedlæggelse, lukning og slukning. Det er nok på tide at indse, både for AITMOOS og for Århus; 90erne kommer aldrig igen.


Ligesom Beverly Hills 90210 er blevet erstattet af den blodfattige og polerede "90210", er Århus blevet erstattet af det kedelige og forudsigelige "Aarhus". Pæn og nydelig på overfladen, men også kedelig efter at man har set et enkelt afsnit. Skal Aarhus virkelig fremstå som en by uden plads til skæve eksistenser som Dylan McKay? Svaret får vi i 2011.

- Du kommer lige med mig, du. Vi ønsker ikke din slags i Aarhus, skrub tilbage til 90erne
- Pis...

Hvad bringer 2011 mon ellers? Ja, det står i hvert fald fast at den legendariske letbane, som du kan se en animation af her, snart kører på skinner. I det mindste ligner animationen noget der er lavet i 90erne på en god gammel Amiga.

Derudover skal Århus som bekendt staves Aarhus fra næste år. Byen skal også have en ny borgmester efter næste folketingsvalg. Desuden fremgår det at Århus skal have nyt brand i 2011. Århus byråd har indledt arbejdet for at finde frem til en ny måde at markedsføre Århus på. Byen skal være kendt i indland og udland, og derfor er der brug et effektivt signal i form af et logo eller brand. Derfor har JP Århus nu udskrevet en konkurrence for at hjælpe med at finde dette nye brand. En konkurrence som vel at mærke ikke har den fjerneste indflydelse på byrådets arbejde, men blot skal give læseren indtryk af at han/hun har en stemme der skam bliver hørt. That's the spirit! De kunne jo starte med at omdøbe sig selv til JP Aarhus...

"JP Århus, ha ha ha"

AITMOOS følger sagerne i 2011, samtidig med at vi bliver ved med at dække det skjulte, glemte og oversete Århus. De store personligheder, de små detaljer. Tak for alt, 2010, og godt nytaarhus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar