søndag den 19. december 2010

Guns & Gents

Det er snart tid til at skyde nytåret ind. Altså, i overført betydning. Men hvor går man egentlig hen hvis man godt kunne tænke sig at skyde rigtigt i Århus? Ja, vi har alle sammen tænkt denne tanke. AITMOOS giver dig svaret her.


Ja, Skytteklubben DSB-ASF, hvor ellers? Tag en tur ud til Vestereng Skydebaner og skyd løs. Måske kender du en ven som snart skal giftes. Hvad skal I lave til polterabend, ud over at klæde gommen ud som dame og lade ham sælge kys på Strøget? Prøv da skydning til jeres Polterabend i Skytternes Hus - Århus. Der er mulighed for skydning med riffel og/eller pistol.

- Så er jeg klar til polterabend!

Hvis det er noget for dig opfordrer AITMOOS dig til at se dette bogstaveligt talt rystende indslag. Er Fritten mon så bange for skydevåben at han ikke kan holde sine hænder i ro? Uanset hvad er det blot med til at gøre indslaget endnu stærkere.

3 kommentarer:

  1. Er det en skjorte fra Post Danmark, som pistolmanden har på 00.55 inde i videoen?

    Hvis, så er det ret utroligt. Hvis postbudet tager på værtshus efter arbejde, og beholder dele af sit arbejdstøj på, så er det fyringsgrund. Men man må åbenbart godt tage ud og skyde med rigtige våben? Og det er mens man hiver sig selv i pikken? Jeg forstår det ikke...

    SvarSlet
  2. Der var jo engang en masse postrelaterede skyderier i USA, i 90erne. Det var før high school-skyderierne kom på mode. Det hed sig at man gik "postal" når der var endnu en postmedarbejder der gik amok. Jeg siger ikke at postmanden i videoen går rundt med sådanne tanker - men...

    SvarSlet
  3. Hvis I vil have en super sjov polterabend, så kan i jo finde sjove polterabend aktiviteter og ideer på: http://polterabendevent.dk eller læse mere om polterabend på: http://polterabendevent.dk/polterabend Her er masser af sjove aktiviteter :-)

    SvarSlet