fredag den 10. december 2010

Jul i Århus - Gellerup

AITMOOS forsætter følgetonen om Jul i Århus. Hvis du synes det bliver for meget med julelys, rensdyr på taget af Salling og Frelsens Hær der står og fyrer den op på Strøget, så kommer her et tip: Tag til Gellerup.

Det naturlige sted at tage hen når du tænker "Gellerup" er selvfølgelig City Vest. Her kan du ikke blot købe det samme som alle andre steder i Århus, her får du også chancen for at få en oplevelse for livet.


 
Smagfuld dekoration af City Vest

Ethvert raskt barn er kørt med sin farfar i hans østtyske Wartburg ud til City Vest for at opleve det enestående fænomen der får folk til at valfarte dertil.

- Gi' den gas, farfar!

Fænomenet som er så tiltrækkende er selvfølgelig den årlige juleudstilling. Her kan du drømme dig væk i en nisselandsby hvor mekaniske nisser står og bevæger sig i sælsomme ryk, som dansede de "robotten". Dag ud og dag ind laver de bevidstløst de samme bevægelser igen og og igen og igen. Måske som en kommentar til arbejdslivet?

Hvis du vil slippe helt væk fra julens stress og jag, så smut over i Bazar Vest. Her er ikke pyntet op med julepynt, kun med det sædvanlige farvestrålende mellemøstlige bling-bling.

Smagfuld dekoration af Bazar Vest



Kom ud af byen, af sted til Gellerup inden de jævner det med jorden.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar