fredag den 3. december 2010

(G)Las Cola

Du, kære læser, er naturligvis allerede bekendt med den rystende historie om kvinden der fik glasskår i munden efter at have drukket af en cola light. Et kort resumé: Kvinden har købt en sixpack med Coops Cola Light i SuperBrugsen i Jægergårdsgade i Århus. Dagen efter får hun den velkendte urge (ikke læskedrikken) til den himmelske kombi af koffein, sødemiddel og syntetisk colanød. Hun sætter dåsen for munden, men efter et par mundfulde får hun hvad hun tror er et stykke metal i munden.

"Slurp, slurp, slu... what??"

Det viser sig dog ikke at være metal, men et lille stykke glasskår. Var det glasflaskernes hævn over at være forvist til det 21. århundredes losseplads, nu de har måttet vige pladsen for grimme 2-liters flasker og billige aluminiumsdåser? AITMOOS har forgæves forsøgt at få svaret, men uden held.

"Hævn... Hæææævn!"

Episoden er blot en af en lang række tragiske colarelaterede hændelser i Århus. Hvem husker ikke da folk forgæves løb rundt i Århus og ledte efter Las Cola for at få del i dens abnormt høje koffeinniveau, der var højere end Bjarne Riis' hæmatokritværdi under Tour de France 1996? Colaen blev forbudt i hele Århus, og man måtte så langt som til Hasle for at blive hooked op med de gyldenbrune dråber. Som en amerikansk high-school kid der forsøger at købe sprut, måtte de unge colafreaks konstant kigge sig over skulderen og håbe på det bedste. Indsatsen var stor, men belønningen kom prompte.

"Issh, cola-cola-cola-c-la, raaarh..."

AITMOOS vil naturligvis følge udviklingen. Indtil da; vogt dig når du drikker cola i Århus.

2 kommentarer:

  1. Las Cola. Så helvedes sød, ja nærmest stærk, at kroppen ofte svarede igen ved at spytte drikken ud gennem næsen. Jeg kan stadig smage den, mine tænder gør stadig ondt.

    SvarSlet
  2. Dog næppe så sød som Cola Turka. Jeg kan stadig smage den, mit hoved gør stadig ondt. Jeg kan slet ikke mærke mine tænder.

    http://www.solarnavigator.net/solar_cola/cola_images/cola_turka_chevy_chase.jpg

    - helt high.

    SvarSlet