mandag den 30. august 2010

Festugeminde: Kondombussen

Det er igen tid til festuge i Århus, og hvad er så mere nærliggende end at genoplive sidste års succesfulde serie om "Festugeminder". Ikke nok med at serien om festugeminder genoplives, det kommer til at være det foreløbigt mest sexede indlæg. Ooooooo yeah.

Hvis du tror du rende skal sprøjte her, kan du godt tro om igen. Forklaring følger.

I 90erne var der en ting man glædede sig til hvert år i festugen. Ud over inkaerne der spillede på panfløjter foran Salling, Boblen der blev sat op ved Spytbakken og de rabiate kristne som satte en skurvogn op foran Domkirken og bød på kaffe og en tale om dommedag til de berusede, syndige festugegæster. Der er selvfølgelig tale om Kondombussen. Bedre kendt under sit mere kedelige navn "SikkerSex Karavanen".

Parkeret på pladsen foran Rådhuset eller ved siden af Ridehuset holdt hvert år en blåmalet dobbeltdækkerbus, også kaldet en Londonbus, hvor kyndige vejledere kunne guide unge, festugekåde århusianere i hvordan man dyrker sikker sex. Som følge deraf kunne man også købe kondomer i bussen.

Ikke blot de sædvanlige kedelige Okeido, men alle mulige slags. "Nam nam", "Black Jack", kondomer med en lakrids på spidsen ("fuck hvor klamt, hvad skal den bruges til?"), samt selvfølgelig "Nøkken"... de var der alle sammen. Unge drenge der knap nok havde fået hår på karamellen valfartede til for at forsyne sig. Ofte for at puste kondomerne op foran pigerne eller gnide dem der havde glidecreme på deres kameraters hoved. Der går ligefrem historier om drenge der havde kondomer fra bussen liggende i deres pung i årevis (Ingen nævnt...).

"Så min dreng, så er du klar til festugen."
"Hi hi hi... Er der glidecreme på den der?"

Som nævnt var det stort set kun drenge der mødte op. Ifølge AITMOOS' kilder syntes de jævnaldrende pigerne fra klassen ofte at drengene var enormt barnlige i håndteringen af kondomerne. Ikke desto mindre var kondombussen et yderst sexet indslag i mange knøses festuge.


Spring 10 sek. frem (det sagde hun også i går).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar